page_banner

rongo

Ko te haerenga a te roopu kamupene ki Yishui

Ko Yishui County, kei raro i te mana o te Taone o Linyi i te Porowini o Shandong, kei te taha tonga-pokapū o te Porowini o Shandong, kei te taha tonga o Yishan Mountain, kei te taha raki o te Taone o Linyi.

Ko te Taone Tawhito o Langya he waahi e whakaatu ana nga hikoinga i te tirohanga ataahua, te whakakotahi i nga wa o mua me nga wa hou. Ko nga po o te taone tawhito kua whakamaramahia e nga rama kanapa me nga tae kanapa. Ko nga kanikani ataahua o te whakaaturanga a-motu a Langya e ruku ana i nga manuhiri ki te hitori. I konei, ka wheako nga tangata katoa i te tirohanga ataahua o te ahurea 3,000-tau-tawhito o Linyi me te rongo i te hohonutanga o nga taonga tuku iho mano tau.

Ko te Grand Canyon i raro i te whenua, he 18°C ​​te mahana o te tau, he rangatiratanga miiharo me te tino miharo o nga ana karst. Ma te eke i runga i te poti rafting, ka rongo tetahi i te hikaka me te harikoa o te paheke haere i te awa o raro o te whenua i waenga o nga piki me nga heke. Ko te Wāhi Ataahua o te Ana Wai a Firefly, me ona whakaaturanga muramura me nga tini ahua o te ahua, ka mau i te katoa, karekau ratou e pai ki te wehe atu.

Ko te haerenga a te roopu kamupene ki Yishui (2)
Ko te haerenga a te roopu kamupene ki Yishui (1)
Ko te haerenga a te roopu kamupene ki Yishui (3)

Wā tuku: Hune-13-2024